Sub Banner Image section

place holder image

En unik købsoplevelse

Du er i centrum, og kan selv designe det jakkesæt du altid har drømt om.
Vi står klar med professionel rådgivning, venlig service og en masse erfaring.

Det rette materiale

Vi arbejder tæt sammen med nogen af de mest velansete møller i Italien og England, for at kunne tilbyde et bredt udvalg i forskellige kvaliteter, vægtklasser og prisniveauer.
Vi har et udvalg på mere end 8000 forskellige metervarer, så vi er sikre på at vi kan finde det der passer perfekt til dig. Hos Mond indkøber vi selv et stort udvalg direkte fra møllerne for at give dig den bedste kvalitet, til den bedste pris.

De små detaljer

Vi tilbyder en masse forskellige designmuligheder som er med til at gøre dit jakkesæt unikt.
Du vælger selv reverstype og bredde, lukningen på jakken, lommer, inderfoer, broderede initialer, kontrastsyninger mm.
Så ligemeget om sættet skal være konservativt, eller skille sig ud fra mængden, så har du mulighederne lige ved hånden. Se nogle af de mange muligheder for design af skræddersyet jakkesær her

Det perfekte fit

Vi har udviklet en moderne tilgang til måltagningen for at sikre dig det perfekte fit. Vi benytter en kombination af 3D bodyscanning, fitting sæt og det klassiske målebånd for at fange dine præferencer, og levere det mest præcise fit.
Vi har, som de eneste i branchen, in-house skræddere siddende i alle butikker for at klare eventuelle finjusteringer ved afhentning. Det er din garanti for det perfekte fit.

Sub Banner Image section 2

place holder image
Book en tid til opmåling

Video section