Sub Banner Image section

place holder image

FAQ

Her kan du finde svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring vores produkter og vores koncept. Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål, kan du kontakte os på info@mond.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Q: Jeg kender mine mål da jeg tidligere har købt jakkesæt og skjorter online, kan jeg ikke bare sende de gamle mål ind til jer og købe via jeres hjemmeside?

 

A: Hos Mond går vi meget op i at lave en unik måleprofil. Vi har mange års træning i at lave en måleprofil der komplimenterer din krop, og ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten og pasformen af vores produkter. Derfor har vi valgt at førstegangs købere skal ned forbi butikken og få lavet – og godkendt – en måleprofil inden man kan handle online hos os. Når du har modtaget et skræddersyet jakkesæt eller en skjorte som du er tilfreds med, vil du få mulighed for at købe online.

 

 

Q: Hvordan kan det være, at I kan lave skræddersyede jakkesæt til den pris?

 

A: Vi har skåret alle mellemled væk, og forhandler direkte med producenten. Derfor kan vi tilbyde kvalitetsjakkesæt til formidable priser!

 

 

Q: Hvordan kan det være, at jeg skal betale før jeg har fået udleveret mine varer?

 

A: Da alle vores skræddersyede jakkesæt og skjorter bliver lavet ud fra dine unikke mål og præferencer har vi ikke mulighed for at videresælge produkterne hvis du fortryder.

 

 

Q: Hvor bliver jeres varer produceret?

 

A: Alle vores varer er produceret i EU, ligesom vores metervarer er hentet hos førende italienske og engelske stofproducenter.

 

 

Q: I skriver skræddersyet men er det i virkeligheden ikke Made to Measure?

 

A: Det vi tilbyder er et målsyet jakkesæt baseret på en blanding mellem den mest banebrydende teknologi, samt en fittingsession hvor vi kan få klarlagt dine personlige præferencer. Alt dette gør vi for at lave en udførlig måleprofil, som ligger til grund for det mønster vi bruger i produktionen af alle vores custom tailoring produkter.

 

 

Q: Skal jeg selv stå for opmålingen?

 

A: Nej, Mond of Copenhagen står for en professionel opmåling, som selvfølgelig er inkluderet i prisen. Vi mener at det er vigtig med professionel rådgivning for at sikre et optimalt fit der komplimenterer din kropsbygning. Vi tilbyder den nyeste teknologi inden for opmåling via vores 3D bodyscanner.

 

 

Q: Er det farligt at blive opmålt i en 3D scanner?

 

A: Nej. Det er på ingen måde farligt. Scanneren bruger lys og billed teknologi svarende til en almindelig kameralinse, og udsender ingen farlige stråler.

 

 

Q: Ser 3D-scanneren igennem mit tøj?

 

A: Nej vores 3D scanner kan ikke se igennem tøj. Derfor bliver man også nød til at stå i tætsiddende undertøj når man bliver scannet.

 

Q: Kan jeg få min måleprofil udleveret når jeg er færdig med at blive scannet?

 

A: Vi har desværre ikke mulighed for at udlevere måleprofiler på kunder.

 

 

Q: Hvornår modtager jeg mine varer?

 

A: Vi behandler og producerer alle custom tailoring ordrer på 4-6 uger.

 

 

Q: Kan jeg fremskynde min ordre?

 

A: Vi kan i nogle situationer godt nedbringe leveringstiden med 1 uge mod et tillæg. Kontakt os for mere info.

 

 

Q: Hvorfor er det nødvendigt med tilpasningsgaranti, burde det ikke sidde første gang?

 

A: Et skræddersyet jakkesæt handler i høj grad om kundens individuelle præferencer i forhold til pasform. Vi gør alt hvad vi kan for at afdække disse ønsker, men i nogen tilfælde kan der alligevel opstå behov for mindre tilrettelser på fx. bukselængde eller i livvidden. Alle tilrettelser er naturligvis dækket af vores tilpasningsgaranti og bliver udført hos vores in-house skrædder.

 

 

Q: Hvad hvis jakkesættet heller ikke sidder som det skal efter det har været til tilpasning?

 

A: Det sker ekstremt sjældent, men hvis uheldet er ude, så laver vi et nyt jakkesæt til dig uden ekstra omkostninger. Selvfølgelig baseret på dine opdaterede mål.

 

 

Q: Hvor meget kan man som kunde være med til at påvirke designet?

 

A: Som kunde har du en lang række valgmuligheder der gør dine målsyede produkter unikke. Udover at man selv vælger stofkvalitet, så kan man også vælge snit, antal knapper, slidser, revers, foer, håndsyning, initialer og meget mere. Alle detaljer er med til at gøre dit skræddersyede jakkesæt personligt. Hvis ikke du ved hvad der er oppe i tiden, står vores personale altid klar med råd og vejledning.

 

 

Q: Kan jeg med fordel tage et jakkesæt med som sidder rigtig godt?

 

A: Ja, hvis du har et jakkesæt som du synes sidder rigtig godt, er der ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen. Så finder vi de præferencer du har fra dit gamle jakkesæt og kombinerer det med målene fra vores 3D scanner.

 

 

Q: Hvordan skal jeg pleje mit skræddersyede jakkesæt?

 

A: Vi har udarbejdet en kort guide, som forklarer dig hvordan du bedst muligt passer på dine skræddersyede produkter, således at de kan holde i mange år. Du finder guiden her: Skræddersyet pleje